We zijn druk bezig om ook van de 3e editie van de Ruitenburg Lansingerland Run een feestje te maken. De belangstelling is wederom geweldig. Lees hieronder de deelnemersinformatie, vooral m.b.t. de bereikbaarheid!

DE ALLERBELANGRIJKSTE BOODSCHAP: PAK DE METRO of DE FIETS

Parkeren in de directe omgeving is niet mogelijk (ook niet in de P-garage van metro Westpolder). De start/finish locatie is echter direct naast metrostation Westpolder. De aanliggende metrostations zijn makkelijk met de auto bereikbaar en je kunt er gratis parkeren. Kom dus met het openbaar vervoer of de fiets. Er is een fietsenstalling naast het metrostation en je kunt je fiets kwijt rondom De Klipper (wedstrijdsecretariaat).

Kom je met de auto, parkeer dan op een van de P-plaatsen bij de metrostations in de buurt en neem voor het laatste stukje de metro. Lees hier meer daarover.

STARTNUMMER

Heb je vóór dinsdag 8 maart ingeschreven, dan ontvang je je startnummer uiterlijk vrijdag 18 maart per post.

Heb je je na dinsdag 8 maart ingeschreven, dan ontvang je een mail waarmee je het startnummer op 20 maart kunt ophalen bij het wedstrijdsecretariaat. Dat vind je in OBS De Klipper aan de Gouden Uillaan. Let op: je kunt hier niet met de auto komen! Pak de metro.

OMKLEDEN & TASSENAFGIFTE
Naast OBS De Klipper is een gymzaal waar je je kunt omkleden en tegen betaling je tas kan afgeven. De kosten hiervoor zijn €2,-. Hiervoor kan je vooraf via het ticketsysteem alvast een ticket kopen of je kan zondag ter plekke nog betalen (pin of cash).

TOILETTEN
Buiten bij de gymzaal staan enkele toiletunits en op het plein bij de start/finish staan meerdere toiletunits. Er is geen toiletmogelijkheid bij de ondernemers op het winkelcentrum.

TOILETTEN ONDERWEG
Er is een toilet op het 5 en 15 km punt, bij de verzorgingspost.

Voor de 30 km lopers is vlak na het 21 km punt de mogelijkheid naar het toilet te gaan bij het Rustpunt. Dat is op de plek waar de platen over de vee-roosters liggen.

VUL JE NOODNUMMER OP JE STARTNUMMER IN
Achterop het startnummer staat een medisch paspoort. Op verzoek van de Veiligheidsregio willen we je graag vragen om achterop een noodnummer in te vullen en niet je eigen telefoonnummer. Zodat als er wat gebeurt, we een familielid, vriend of kennis kunnen inlichten. Alvast bedankt!

GRO-UP KIDS RUN

Er doen zoveel kinderen mee aan de Gro-uP Kids Run, dat we in twee, en misschien zelf in drie groepen gaan starten. Dat wordt heel praktisch op de dag zelf bij de startstreep ingedeeld. Iedereen komt aan de beurt om te lopen en alle kids krijgen een coole medaille en flesje water bij de finish. Ouders mogen meelopen, dat is natuurlijk hartstikke leuk!

NA AFLOOP (en voor je supporters)
Als je moe maar voldaan op Westpolder finisht, kun je genieten van een lekker drankje en diverse hapjes. Er zijn twee horecapleinen. De winkeliers van Het Gouden Hart hebben de lekkerste dingen bereid waarmee jij jezelf kunt belonen. De Jumbo heeft appelflappen in de aanbieding, er is verse sushi, lekker ijs en chocola en voor de liefhebber een lekker broodje dönner of een snack.

Je supporters kunnen gerust mee komen. Terwijl jij je kilometers maakt, kunnen ze bij een gezellig muziekje op de terrassen van al dit lekkers genieten. En ook nog snel even boodschappen doen bij de grote Jumbo (en een bos bloemen kopen voor jou bij Bloemenhart).

PARCOURSEN EN VERZORGINGSPOSTEN
De parcoursen vind je op de site. Elke circa 5 km is er een verzorgingspost met water. Op het 25 km punt zijn ook sportdrank en bananen.
Alle deelnemers krijgen na de finish een medaille, een flesje water en een banaan.

HULDIGING EN PRIJZEN
Alle kinderen die meedoen aan de Kids Run krijgen een welverdiende medaille. Er is geen prijsuitreiking nummers 1, 2 en 3.
De nrs. 1, 2, 3 van alle hardloopafstanden worden gehuldigd nadat van de dames en heren de nummer 1,2 en 3 binnen zijn.
Er zijn geen geldprijzen.

 

We wensen je veel succes en plezier. Geniet van jouw race, zet hem op!

Sportieve groet,
Team Lansingerland Run