Wij bedanken alle sponsors en partners die het mogelijk maken om de Ruitenburg Lansingerland Run te organiseren.

De Ruitenburg Lansingerland Run komt met een diversiteit aan middelen voor, tijdens en na het evenement, online en offline bij een groot publiek onder de aandacht. Wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw bedrijf of organisatie aan de Ruitenburg Lansingerland Run te verbinden, stuur dan een bericht naar rob@wepromotesports.nl.

 

 

 

 

 

 

Iedere ondernemer maakt een ondernemingsreis met zijn of haar eigen belevenissen. Het samen met jou beleven van die momenten die er echt toe doen, dat is ons doel. Natuurlijk verzorgen wij als advies- en accountantskantoor de cijfers waarop je kunt vertrouwen en zorgen wij ervoor dat aan alle fiscale verplichtingen wordt voldaan. Maar wij zijn vooral de (mede-) architecten van de belangrijke belevenissen in jouw ondernemersbestaan. Geen ellenlange rapporten dus, maar duidelijke adviezen in begrijpelijke taal en een adviseur die met je meedenkt. Lees verder onze website.

 

 

 

Bij Run2Day is iedereen gek van hardlopen. Verkoper, inkoper, marketing manager; iedereen loopt hard! Daarom kunnen we je ook zo goed adviseren. We kennen de fun, de verslaving, de vermoeidheid, de spierpijn, de emotie en alles wat bij hardlopen komt kijken. En daarom nemen we alleen genoegen met de beste producten… Kom bijvoorbeeld bij ons langs voor het nieuwste assortiment van adidas running. Voor lopers die opzoek zijn naar comfort voelt de nieuwe Supernova collectie van adidas aan als een warme, zachte jas. De lopers die opzoek zijn naar snelheid kunnen we helpen met de record brekende Adizero collectie. Kom snel langs in 1 van onze winkels of bezoek Run2Day – Door Runners Voor Runners.

 

 

 

 

 

Ons jubileum wordt met een super mooie, duurzame actie voor jou als deelnemer feestelijk gevierd door Sportvoedingswinkel en SiS! ”Jij bent dagelijks bezig met sport, Wij ook! Het is belangrijk voor zowel je lichaam als voor je prestaties dat je de juiste sportvoeding gebruikt. Op onze website vind je alle informatie over het gebruik van sportvoeding met bijbehorende producten. In ons assortiment hebben wij gekozen voor topmerken. Persoonlijk advies, snelle levering en de mogelijkheid om producten af te halen dragen ertoe bij dat wij worden gezien als de meest persoonlijke webwinkel in sportvoeding.

 

 

 

Sport en bewegen zijn belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. Hardlopen is een lekkere laagdrempelige manier om te gaan sporten. Schoenen aan en gaan! Daarom is gro-up trotse sponsor van de Lansingerland gro-up Kids Run.

Wij zijn gro-up   Wie je ook bent, waar je ook vandaan komt: iedereen verdient de kans om het mooiste uit zichzelf te halen. Daarom bestaat gro-up. Hier creëren we samen met gezin en buurt een omgeving waarin kinderen van alle leeftijden kunnen groeien en ontwikkelen. We zijn actief in kraamzorg, kinderopvang, buurtwerk en jeugdhulp. We voelen ons verantwoordelijk voor elke stap in het groeipad van een kind, van zwangerschap tot zelfstandigheid. In de ideale wereld krijgt iedereen de ruimte om het mooiste uit zichzelf te halen. Die wereld bouwen wij voor kind, gezin en buurt.

 

 

 

 

Picnic, een supermarkt op wielen. En achter de kleine wagentjes zit een enorm voordeel: altijd lage prijzen, altijd gratis bezorgd en altijd supervers. Het team van Picnic staat bij de finish voor je klaar met eten en drinken zodat je je reserves meteen kunt aanvullen.

 

 

 

Rotterdam The Hague Airport (RTHA) is een regionale luchthaven met ambitieuze doelstellingen op het gebied van verduurzaming, innovatie, de passagiersbeleving en verbinding met de regio. Jaarlijks reizen ruim twee miljoen passagiers via onze luchthaven naar meer dan vijftig Europese bestemmingen voor hun zaken- of privéreis. Rotterdam The Hague Airport is onderdeel van de Royal Schiphol Group en ontleent haar bestaansrecht aan haar bijdrage aan de ontwikkeling van de regio, welke verder gaat dan het faciliteren van luchtvaart. Samen met onze partners creëren wij een onderscheidende passagiersbeleving en bekleden wij een voortrekkersrol in de transformatie en vernieuwing van de luchtvaartsector. De luchthaven vervult daarbij een rol als werkgever, opleider, verbinder, business partner en is het visitekaartje van de regio. Daarnaast bekleed Rotterdam The Hague Airport ook een belangrijke maatschappelijke functie als regionale uitrukpost van de trauma- en politiehelikopter.  

 

 

 

Na afloop van je 30 km of 21 km run staat het team van Sportgeneeskunde Rotterdam voor je klaar om je vermoeide spieren te masseren. Bij Sportgeneeskunde Rotterdam bieden we hoog kwalitatieve multidisciplinaire zorg voor sporters en niet-sporters. Sportartsen, bewegingswetenschappers en fysiotherapeuten werken optimaal samen om u de beste zorg te garanderen. Wij zijn experts in beweegzorg en hebben uitgebreide en moderne test- en trainingsfaciliteiten. Ben je benieuwd hoe wij je kunnen helpen, neem dan contact met ons op.

 

 

 

Boy Pelgrim wil het team uitbreiden met een monteur en een hulpmonteur. Je werkt mee aan het produceren en monteren van luchtklimaat-systemen en je leert werken met gegalvaniseerd plaatstaal, RVS, aluminium en kunststof. Klik hier als je interesse hebt en je er meer over wil weten.

Van Mierlo gelooft in een duurzame toekomst. Iedereen heeft recht op een plek om te wonen, werken, recreëren en zorg te krijgen. Niet voor niets is ons uitgangspunt bij elk project: Van Mierlo ontwikkelt en realiseert een duurzame leefomgeving, waarin de eindgebruiker zich thuis voelt.

Lansingerland Beweegt staat voor een rijk en toegankelijk sport- en cultuuraanbod in Lansingerland. Iederéén laten genieten van sport en cultuur – ook inwoners voor wie  dat niet vanzelfsprekend. Laten we samen het verschil maken!

VSVK (Eigenraam) verhuurt en verkoopt de handigste hoogwerkers en staat bekend om de uitgebreide service en gespecialiseerde machines. Wil je vakkundig advies bij het kiezen van de juiste hoogwerker voor een opdracht? Kijk dan snel voor meer informatie op www.vsvk.nl !

Charlie’s is een eetcafé naast de sportvelden in Berkel en Rodenrijs en heeft een Amerikaanse uitstraling. Ze staan bekend om de gevarieerde menukaart en verse warme sfeer, gezellige bediening en kindvriendelijkheid. Check de website voor de leuke feesten en thema-avonden die worden georganiseerd.

 

Hartvanlansingerland.nl houdt u elke dag op de hoogte van het laatste nieuws

                                                    uit Lansingerland, zowel met nieuws in het weekblad als online

Bij De Goede Lijn begeleiden we u naar een gezonde levensstijl waarbij jij je goed voelt. Wil je meer energie, beter in je vel komen en/of verantwoord afvallen. Meld je dan aan voor Personal coaching of een van de groepscursussen. Kijk op onze site voor onze contactgegevens en doe mee!

 

 

 

‘Voor elkaar’ is de slogan van Rotaryclub Lansingerland. We zijn er voor clubleden, voor anderen wereldwijd én voor de lokale gemeenschap. Wij ondersteunen Muziekvereniging Concordia, Hospice Lansingerland, Stichting 3B-Bus, Scouting Bleiswijk, Speeltuin De Kievit, Klassiek aan het Lint en de Voedselbank in Lansingerland. Ook schoondrinkwater- en economische zelfredzaamheidsprojecten in Indonesië en Afrika krijgen aandacht.

Lid zijn van Rotary verrijkt je leven: je helpt actief mee om het verschil te maken, en je sluit vriendschappen voor het leven. Spreekt dit je aan? Klik dan hier!