Wij bedanken alle sponsors en partners die het mogelijk maken om de Ruitenburg Lansingerland Run te organiseren.

De Ruitenburg Lansingerland Run komt met een diversiteit aan middelen voor, tijdens en na het evenement, online en offline bij een groot publiek onder de aandacht. Wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw bedrijf of organisatie aan de Ruitenburg Lansingerland Run te verbinden, stuur dan een bericht naar rob@wepromotesports.nl.

 

 

 

 

 

 

Iedere ondernemer maakt een ondernemingsreis met zijn of haar eigen belevenissen. Het samen met jou beleven van die momenten die er echt toe doen, dat is ons doel. Natuurlijk verzorgen wij als advies- en accountantskantoor de cijfers waarop je kunt vertrouwen en zorgen wij ervoor dat aan alle fiscale verplichtingen wordt voldaan. Maar wij zijn vooral de (mede-) architecten van de belangrijke belevenissen in jouw ondernemersbestaan. Geen ellenlange rapporten dus, maar duidelijke adviezen in begrijpelijke taal en een adviseur die met je meedenkt. Lees verder onze website.

 

 

 

In de ideale wereld krijgt iedereen de ruimte om het mooiste uit zichzelf te halen.
Die wereld bouwen wij met kinderopvang, buurtwerk, kraamzorg, jeugdhulp en onderwijs

Wij zijn gro-up! Groei je mee?

 

 

 

Rotterdam The Hague Airport (RTHA) is een regionale luchthaven met ambitieuze doelstellingen op het gebied van verduurzaming, innovatie, de passagiersbeleving en verbinding met de regio. Jaarlijks reizen ruim twee miljoen passagiers via onze luchthaven naar meer dan vijftig Europese bestemmingen voor hun zaken- of privéreis. Rotterdam The Hague Airport is onderdeel van de Royal Schiphol Group en ontleent haar bestaansrecht aan haar bijdrage aan de ontwikkeling van de regio, welke verder gaat dan het faciliteren van luchtvaart. Samen met onze partners creëren wij een onderscheidende passagiersbeleving en bekleden wij een voortrekkersrol in de transformatie en vernieuwing van de luchtvaartsector. De luchthaven vervult daarbij een rol als werkgever, opleider, verbinder, business partner en is het visitekaartje van de regio. Daarnaast bekleed Rotterdam The Hague Airport ook een belangrijke maatschappelijke functie als regionale uitrukpost van de trauma- en politiehelikopter.  

 

 

 

Bij Sportgeneeskunde Rotterdam bieden we hoog kwalitatieve multidisciplinaire zorg voor sporters en niet-sporters. Sportartsen, bewegingswetenschappers en fysiotherapeuten werken optimaal samen om u de beste zorg te garanderen. Wij zijn experts in beweegzorg en hebben uitgebreide en moderne test- en trainingsfaciliteiten. Ben je benieuwd hoe wij je kunnen helpen, neem dan contact met ons op.

 

 

Koppert werkt samen met de natuur om teeltwijzen te vinden die veilig en gezond zijn. We helpen telers met een geïntegreerd systeem van natuurlijke oplossingen. Telers en boeren wereldwijd passen onze producten en kennis toe om het natuurlijke evenwicht in hun gewassen te herstellen. Onze holistische aanpak is wat ons onderscheidt. Daarmee verbeteren we de gezondheid van planten zowel boven als onder de grond. Al onze oplossingen zijn gericht op één doel: 100% duurzame landbouw

 

 

 

Boy Pelgrim wil het team uitbreiden met een monteur en een hulpmonteur. Je werkt mee aan het produceren en monteren van luchtklimaat-systemen en je leert werken met gegalvaniseerd plaatstaal, RVS, aluminium en kunststof. Klik hier als je interesse hebt en je er meer over wil weten.

Van Mierlo gelooft in een duurzame toekomst. Iedereen heeft recht op een plek om te wonen, werken, recreëren en zorg te krijgen. Niet voor niets is ons uitgangspunt bij elk project: Van Mierlo ontwikkelt en realiseert een duurzame leefomgeving, waarin de eindgebruiker zich thuis voelt.

VSVK (Eigenraam) verhuurt en verkoopt de handigste hoogwerkers en staat bekend om de uitgebreide service en gespecialiseerde machines. Wil je vakkundig advies bij het kiezen van de juiste hoogwerker voor een opdracht? Kijk dan snel voor meer informatie op www.vsvk.nl !

Hartvanlansingerland.nl houdt u elke dag op de hoogte van het laatste nieuws

                                                    uit Lansingerland, zowel met nieuws in het weekblad als online

Bij De Goede Lijn begeleiden we u naar een gezonde levensstijl waarbij jij je goed voelt. Wil je meer energie, beter in je vel komen en/of verantwoord afvallen. Meld je dan aan voor Personal coaching of een van de groepscursussen. Kijk op onze site voor onze contactgegevens en doe mee!