Wij bedanken alle sponsors en partners die het mogelijk maken om de Lansingerland Run te organiseren.

 

 

 

Naar Winkelcentrum Het Gouden Hart gaat u voor uw dagelijkse boodschappen, een lekker bakje koffie of een heerlijke lunch of diner. Het aanbod in de winkels is divers, maar alle winkeliers hebben één ding met elkaar gemeen: ze bereiden met liefde en passie heerlijke producten speciaal voor u. U bent van harte welkom!

 

 

 

Intersport Doesburg heeft voor alle deelnemers aan de Lansingerland Run een hele mooie aanbieding: je krijgt maar liefst 20% korting op alle hardloopartikelen! Heb je nog wat voor het hardlopen nodig? Als je op donderdag, vrijdag of zaterdag voorafgaand aan de Lansingerland Run je startnummer aan de Kerksingel 13 in Berkel en Rodenrijs ophaalt, kun je meteen van deze aanbieding gebruik maken. Mooi toch?!

 

 

 

Ontdek Lansingerland, de jonge gemeente met een rijke historie. Op het gebied van recreatie en fun is van alles te beleven. Klik hier en ontdek Lansingerland!

Wil je materieel huren? Ga dan naar LOXAM. Deze sportieve verhuurder heeft als Europees marktleider kennis van zaken. En al die expertise zetten ze graag in voor jou. Bij Loxam krijg je méér dan alleen materieelverhuur.

Voor het huren van materieel, gereedschappen, hoogwerkers en aggregaten kijk je op www.loxam.nl

Carrière is all-round dienstverlener op de arbeidsmarkt met arbeidskracht op elk niveau voor administratie, logistiek, distributie, agrarische sector, productie en techniek. Wij hebben oplossingen in huis voor sociale ondersteuning, gezondheidszorg, huisvesting, juridische vraagstukken en financiën.

Fundament Advies, de meest sportieve financiële dienstverlener van de regio! Wij geven onafhankelijk advies op het gebied van woninghypotheken, pensioenen, verzekeringen, en bedrijfsfinancieringen. Klik hier en maak een afspraak voor een persoonlijke kennismaking.

G.S. van den IJssel ken je natuurlijk van het benzinestation aan de Wilgenlaan 3, waar je ook met plezier je auto wast. En wist je dat G.S. van den IJssel zich heeft gespecialiseerd in tanktransport zoals bunkeren, bitumen en nog veel meer?

Boy Pelgrim wil het team uitbreiden met een hulpmonteur. Je werkt mee aan het produceren en monteren van luchtklimaatsystemen en je leert werken met gegalvaniseerd plaatstaal, RVS, aluminium en kunststof. Klik hier als je interesse hebt en je er meer over wil weten.

Ervaar bij Brasserie Edelweiss de gezelligheid met een knipoog naar Oostenrijk. Wandel binnen voor een ontbijt, een lekkere Apfelstrudel, lunch, high tea of een glaasje wijn. Op vrijdagavond zijn we open en kun je fonduen. Of je bestelt een echt “Wiener Schnitzel” van het kalf, Kaiserschmarren of iets anders van de kaart. Ook voor een feestje kun je bij Edelweiss terecht.

Inleven in de wensen van de klant, Realiseren van de hoogste haalbare kwaliteit, Beleven is toekomstbestendig vastgoed. Van Mierlo ontwikkelt en realiseert een duurzame leefomgeving, waarin de gebruiker zich thuis voelt!

Koppert Biological Systems produceert duurzame oplossingen voor de teelt van voedsel- en siergewassen. Koppert Biological Systems wil de gezondheid van mens en aarde verbeteren. In samenwerking met de natuur maken wij de landbouw gezonder, veiliger en productiever.

Als klant van Cas Lamens heeft u altijd de aangename zekerheid van een professionele organisatie die achter u en uw auto staat. We bieden u complete dienstverlening zodat u altijd en overal zorgeloos kunt rijden.

Dynamite Cheer Academy is een jong team van enthousiaste cheerleaders in Lansingerland. Deze sport is een combinatie van stunts, jumps, turnen en tumbling en heel spectaculair. Met een combi van cheerleaden en cheerdance zet Dynamite leuke routines in elkaar waar al deze elementen in terug komen. Ze trainen elke zondagochtend in SH de Zijde. Wil je meedoen? Klik op het logo en meld je aan voor een GRATIS proefles.

Statera combineert nieuwe inzichten vanuit wetenschap met ervaringen uit de praktijk om te komen tot de beste behandelmethoden en oefeningen. De fysiotherapeuten van Statera Fysio blijven zichzelf continu ontwikkelen zodat u de beste behandeling krijgt. Ons motto: voor elke patiënt en elke klacht de beste behandeling!

Op basis van onze uitgebreide kennis en ervaring kunnen wij u helpen de juiste verpakking te kiezen uit ons assortiment met o.a. emmers, jerrycans, potten, flessen, IBC’s, vaten en toebehoren. Nieuwsgierig wat we nog meer voor u kunnen betekenen? Kijk dan hier voor inspirerende voorbeelden.

Bij De Goede begeleiden we u naar een gezonde levensstijl met de Fit & Slank methode. Personal coaching en groepscursussen. Op 12 en 13 maart start een nieuwe Fit & Slank groep. Kijk op onze site voor onze contactgegevens en doe mee!