Wij bedanken alle sponsors en partners die het mogelijk maken om de Ruitenburg Lansingerland Run te organiseren.

 

 

 

 

 

 

Iedere ondernemer maakt een ondernemingsreis met zijn of haar eigen belevenissen. Het samen met jou beleven van die momenten die er echt toe doen, dat is ons doel. Natuurlijk verzorgen wij als advies- en accountantskantoor de cijfers waarop je kunt vertrouwen en zorgen wij ervoor dat aan alle fiscale verplichtingen wordt voldaan. Maar wij zijn vooral de (mede-) architecten van de belangrijke belevenissen in jouw ondernemersbestaan. Geen ellenlange rapporten dus, maar duidelijke adviezen in begrijpelijke taal en een adviseur die met je meedenkt. Lees verder onze website.

 

 

 

Rotterdam The Hague Airport (RTHA) biedt 24 uur per dag en 365 dagen per jaar een thuishaven aan luchtvaartmaatschappijen voor lijn- en chartervluchten, zakenvluchten en maatschappelijk vliegvervoer. We zijn de regionale luchthaven voor de omgeving Rotterdam en Den Haag en faciliteren het vliegverkeer voor jaarlijks zo’n twee miljoen passagiers. Vanaf onze luchthaven vlieg je naar 50 Europese bestemmingen. Zoek op onze website naar jouw favoriete reis.

 

 

 

Wie je ook bent, waar je ook vandaan komt: iedereen verdient de kans om het mooiste uit zichzelf te halen. Daarom bestaat gro-up. Hier creëren we samen met gezin en buurt een omgeving waarin kinderen van alle leeftijden kunnen groeien en ontwikkelen.
We zijn actief in kraamzorg, kinderopvang, buurtwerk, jeugdhulp en onderwijs. Dus we voelen ons verantwoordelijk voor elke stap in het groeipad van een kind, van zwangerschap tot zelfstandigheid.

 

 

 

Naar Winkelcentrum Het Gouden Hart gaat u voor uw dagelijkse boodschappen, een lekker bakje koffie of een heerlijke lunch of diner. Het aanbod in de winkels is divers, maar alle winkeliers hebben één ding met elkaar gemeen: ze bereiden met liefde en passie heerlijke producten speciaal voor u. U bent van harte welkom!

 

 

 

Wil je materieel huren? Ga dan naar LOXAM. Deze sportieve verhuurder loopt met LOXGREEN voorop in de transitie naar milieuvriendelijke machines en heeft als Europees marktleider kennis van zaken. Al die expertise zetten ze graag in voor jou. Voor het huren van materieel, gereedschappen, hoogwerkers en aggregaten kijk je op www.loxam.nl

 

 

 

 

Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met 55 jaar is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. Wij bieden ruime keuze voor ieder budget én smaak. Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten staan persoonlijk voor je klaar.

 

 

Koppert werkt samen met de natuur om teeltwijzen te vinden die veilig en gezond zijn. We helpen telers met een geïntegreerd systeem van natuurlijke oplossingen. Telers en boeren wereldwijd passen onze producten en kennis toe om het natuurlijke evenwicht in hun gewassen te herstellen. Onze holistische aanpak is wat ons onderscheidt. Daarmee verbeteren we de gezondheid van planten zowel boven als onder de grond. Al onze oplossingen zijn gericht op één doel: 100% duurzame landbouw

Inleven in de wensen van de klant, Realiseren van de hoogste haalbare kwaliteit, Beleven is toekomstbestendig vastgoed. Van Mierlo ontwikkelt en realiseert een duurzame leefomgeving, waarin de gebruiker zich thuis voelt!

VSVK (Eigenraam) verhuurt en verkoopt de handigste hoogwerkers en staat bekend om de uitgebreide service en gespecialiseerde machines. Wil je vakkundig advies bij het kiezen van de juiste hoogwerker voor een opdracht? Kijk dan snel voor meer informatie op www.vsvk.nl !

 Kees is een variant op kaas met een uniek recept. Dit zorgt voor een goede smaak, én goede eigenschappen. Kees smaakt goed dankzij ons bijzondere recept en de natuurlijke rijping. Lees hier meer over deze lekkere, gezonde kaas.

 

 Sluit je aan bij een beweging naar beter leefbare steden! 

Wij willen 100% elektrisch deelvervoer voor iedereen van deur tot deur toegankelijk maken. Met GO Sharing kan iedereen bijdragen aan een groenere, leefbare toekomst. Lees meer over ons en probeer Go Sharing gratis!

Bij De Goede begeleiden we u naar een gezonde levensstijl met de Fit & Slank methode. Personal coaching en groepscursussen. Op 12 en 13 maart start een nieuwe Fit & Slank groep. Kijk op onze site voor onze contactgegevens en doe mee!

Ervaar bij Brasserie Edelweiss de gezelligheid met een knipoog naar Oostenrijk. Wandel binnen voor een ontbijt, een lekkere Apfelstrudel, lunch, high tea of een glaasje wijn. Op vrijdagavond zijn we open en kun je fonduen. Of je bestelt een echt “Wiener Schnitzel” van het kalf, Kaiserschmarren of iets anders van de kaart. Ook voor een feestje kun je bij Edelweiss terecht.