Wij bedanken alle sponsors en partners die het mogelijk maken om de Lansingerland Run te organiseren.

Wil je materieel huren? Ga dan naar LOXAM. Deze sportieve verhuurder heeft als Europees marktleider kennis van zaken. En al die expertise zetten ze graag in voor jou. Voor het huren van materieel, gereedschappen, hoogwerkers en aggregaten kijk je op www.loxam.nl

 

 

 

 

 

 

Kinderopvang BijDeHand is de meest bijzondere kinderopvangorganisatie in Rotterdam en Berkel en Rodenrijs. Wij bieden méér dan kinderopvang onder andere door onze pedagogische visie, waarin respect voor het kind centraal staat. Wij bieden professionaliteit en ontwikkelen innovatieve projecten. Dat maakt onze kinderdagverblijven, peuteropvang en buitenschoolse opvang BijZonder BijDeHand. Kijk op onze website voor ons aanbod en locaties.

 

 

 

Compair Airconditioning & Warmtepompen onderscheidt zich door continue de ontwikkelingen in de markt van airconditioning, warmtepompen en klimaatbeheersing op de voet te volgen. Denk hierbij aan energiebeheersing, klimaatbeheersing en vooral het geluidsniveau van de installatie. Compair levert hedendaagse multifunctionele systemen, die in staat zijn de luchtbehandeling volledig te regelen en door middel van warmtepomp techniek als volwaardig verwarmingsinstallatie te fungeren.

 

 

 

Samen met ondernemers de momenten beleven die er echt toe doen, dat is ons doel! Natuurlijk verzorgen wij ook de cijfers, maar wij zijn vooral de (mede-) architecten van de belangrijke belevenissen in een ondernemersbestaan. Wij motiveren onze klanten en medewerkers ook om te sporten. Vooral in de hardloopsport kan je onze naam tegenkomen. Wij zijn sponsor van evenementen en pronken graag met onze Ruitenburg Runners. Lees meer op onze website

 

 

 

Ontdek Lansingerland, de jonge gemeente met een rijke historie. Op het gebied van recreatie en fun is van alles te beleven. Klik hier en ontdek Lansingerland!

Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met 55 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. wij bieden ruime keuze voor ieder budget én smaak. Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. De Wooning-specialisten staan persoonlijk voor je klaar.

Inleven in de wensen van de klant, Realiseren van de hoogste haalbare kwaliteit, Beleven is toekomstbestendig vastgoed. Van Mierlo ontwikkelt en realiseert een duurzame leefomgeving, waarin de gebruiker zich thuis voelt!

Taxi Wooning is uw taxibedrijf in Lansingerland. Voor rolstoelvervoer, leeringenvervoer, groepenvervoer, WMO-vervoer, en luchthavenvervoer is Taxi Wooning uw vertrouwde adres.

G.S. van den IJssel ken je natuurlijk van het benzinestation aan de Wilgenlaan 3, waar je ook met plezier je auto wast. En wist je dat G.S. van den IJssel zich heeft gespecialiseerd in tanktransport zoals bunkeren, bitumen en nog veel meer?

Je bent dagelijks bezig met sport! Wij ook! De juiste sportvoeding is essentieel voor je lichaam en prestatie. Op onze website vindt je alle informatie over gebruik van sportvoeding met bijbehorende producten. Wij hebben alleen topmerken in ons assortiment zoals MAXIM sportvoeding, SIS sportvoeding, Born, WIN2 sportvoeding, Beet-it, EVOC en Adidas Zonnebrillen. Just add your passion.

Ervaar bij Brasserie Edelweiss de gezelligheid met een knipoog naar Oostenrijk. Wandel binnen voor een ontbijt, een lekkere Apfelstrudel, lunch, high tea of een glaasje wijn. Op vrijdagavond zijn we open en kun je fonduen. Of je bestelt een echt “Wiener Schnitzel” van het kalf, Kaiserschmarren of iets anders van de kaart. Ook voor een feestje kun je bij Edelweiss terecht.

Koppert Biological Systems produceert duurzame oplossingen voor de teelt van voedsel- en siergewassen. Koppert Biological Systems wil de gezondheid van mens en aarde verbeteren. In samenwerking met de natuur maken wij de landbouw gezonder, veiliger en productiever.

Boy Pelgrim wil het team uitbreiden met een hulpmonteur. Je werkt mee aan het produceren en monteren van luchtklimaatsystemen en je leert werken met gegalvaniseerd plaatstaal, RVS, aluminium en kunststof. Klik hier als je interesse hebt en je er meer over wil weten.

Charlie’s is een eetcafé naast de sportvelden in Berkel en Rodenrijs en heeft een Amerikaanse uitstraling. Ze staan bekend om de gevarieerde menukaart en verse warme sfeer, gezellige bediening en kindvriendelijkheid. Check de website voor de leuke feesten en thema-avonden die worden georganiseerd.

Als klant van Cas Lamens heeft u altijd de aangename zekerheid van een professionele organisatie die achter u en uw auto staat. We bieden u complete dienstverlening zodat u altijd en overal zorgeloos kunt rijden.

Dynamite Cheer Academy is een jong team van enthousiaste cheerleaders in Lansingerland. Deze sport is een combinatie van stunts, jumps, turnen en tumbling en heel spectaculair. Met een combi van cheerleaden en cheerdance zet Dynamite leuke routines in elkaar waar al deze elementen in terug komen. Ze trainen elke zondagochtend in SH de Zijde. Wil je meedoen? Klik op het logo en meld je aan voor een GRATIS proefles.

Bij De Goede begeleiden we u naar een gezonde levensstijl met de Fit & Slank methode. Personal coaching en groepscursussen. Op 12 en 13 maart start een nieuwe Fit & Slank groep. Kijk op onze site voor onze contactgegevens en doe mee!