Op deze pagina vind je de parcourskaarten van de verschillende afstanden van de Ruitenburg Lansingerland Run 2024.

Na de start op Sportpark Het Hoge Land ren je al na ruim 1 km de mooie Groenzoom in. De parcoursen van de lange afstanden zijn behalve de start/finish nagenoeg hetzelfde gebleven als voorgaande jaren. Doe je mee aan de 10 en 5 km, dan loop je op een mooier parcours. Let op: de 5 km start op een andere locatie.

Onderweg kom je ongeveer om de 5 km langs een verzorgingspost. Op alle posten is water. De 30 km en 21 km lopers komen langs de verzoringsposten van Sportvoedingswinkel.nl en SiS met water, sportdrank en banaan. Er staan toiletten op de Kleihoogt bij de verzorgingspost waar je twee keer langs komt. 

DE RUITENBURG 30 KILOMETER RUN

Hieronder vind je de parcourskaart van het 30 km parcours. Er zijn 5 waterposten onderweg. Op 16,5 km is het splitsingspunt van de 30 km en de halve marathon (bij de verzorgingspost). Als je voor de 30 km van start bent gegaan, maar die afstand blijkt onderweg teveel, dan kun je hier de halve marathon volgen. Geef dat dan a.u.b. direct na je finish door aan de organisatie (de tijdwaarnemer zit in de bus van Racetimer)!

DE HALVE MARATHON VAN LANSINGERLAND

Hieronder vind je de parcourskaart van de halve marathon van Lansingerland. Er zijn 3 waterposten onderweg. Bij de verzorgingspost op km-punt 16,5 gaat de Halve Marathon naar Westpolder, de 30 km-lopers gaan rechtsaf.

DE KWART MARATHON VAN LANSINGERLAND

Hieronder vind je de parcourskaart van de Kwart Marathon van Lansingerland. Er is één waterpost onderweg, op 4,5 km. Daar zijn ook toiletten.

5 KM LANSINGERLAND RUN

Ben je net begonnen met hardlopen of heb je de loopschoenen met alle goede voornemens van het nieuwe jaar onlangs weer eens aangetrokken en loop je graag mee maar liever over een kortere afstand? Dan is deze 5 km loop perfect voor jou. Je loopt door de Groenzoom, pakt de sfeer mee van de Lansingerland Run en je geniet na afloop van je welverdiende medaille. Dat heb je dan toch maar mooi weer gedaan! 

Let op: de start van deze run is niet op het sportpark, maar op de Kleihoogt (ongeveer 1,25 km verderop). Dat hebben we gedaan omdat hiermee ook de 5 km-deelnemers een mooi parcours in dezelfde sfeer beleven. Op de Kleihoogt is muziek en gezelligheid, want het is ook de grote verzorgingspost van de andere afstanden op het parcours. Misschien ken je de locatie nog van de start/finish van onze Summer Runs uit 2020.