Tijdens onze trainingen lopen wij vaak in het gebied rondom Berkel en Rodenrijs. Vanaf het begin zijn wij betoverd door de Groenzoom, en met ons nog heel veel andere hardlopers. Of het nou zomer of winter is, het is er echt prachtig om te lopen. We vinden het super leuk om nu een hardloopevenement te organiseren waardoor nog veel meer lopers van dit mooie gebied kunnen genieten.

De 30 km neemt je mee door de Groenzoom en het gebied bij de Ackersdijkse plassen. Veel waterpartijen, de karakteristieke bruggetjes, zwanen, reigers en eenden, geweldige rietkragen, je komt het allemaal tegen. Hieronder en op de facebookpagina zie je foto’s van het prachtige gebied.

Of je de lange afstanden of de kortere kiest, je zult genieten van de omgeving waar je loopt. Exacte afstanden, km aanduidingen, route-bordjes etc, je mag het dit jaar allemaal verwachten bij de Lansingerland Run. De parcoursen zijn mooi en snel. Je loopt over brede asfaltpaden afgewisseld met verharde ondergrond. Op een enkel bruggetje na zijn alle bruggen breed. Geniet vooraf alvast van de mooie beelden.

De verzorgingsposten heb je na 4,5 / 11 / 15 / 19.5 / 25 km. Op alle posten is water. Op post 2 en 5 banaan en op post 5 krijgen de 30 km lopers een flesje sportdrank. Na de finish krijg je ook een flesje water.

DE 30 KILOMETER

Hieronder vind je de parcourskaart en de parcoursfilm van het 30 km parcours. Er zijn 6 waterposten onderweg. De afstand is exact. De 30 km start tegelijk met de Halve Marathon. Op km-punt 19,6 gaan de 30 km-lopers rechtsaf naar de Ackersdijkse Plassen. De Halve Marathon gaat rechtdoor naar Winkelpromenade Gouden Hart. Als je voor de 30 km van start bent gegaan, maar die afstand blijkt onderweg teveel, dan kun je hier naar de finish lopen. Geef dat dan a.u.b. direct na je finish door aan de organisatie!

Bekijk hieronder de parcoursfilm en foto’s van de 30 km.

DE HALVE MARATHON VAN LANSINGERLAND

Hieronder vind je de parcourskaart van de halve marathon van Lansingerland. Er zijn 4 waterposten onderweg. De Halve Marathon start tegelijk met de 30 km loop. Op km-punt 19,6 gaat de Halve Marathon naar Winkelpromenade Gouden Hart, de 30 km-lopers gaan rechtsaf.

DE 10 KM VAN LANSINGERLAND

Hieronder vind je de parcourskaart van de 10 km loop van Lansingerland. Er is één waterpost onderweg.

UPDATE januari 2019 Dankzij de medewerking van Van Mierlo Bouw & Ontwikkeling (ontwikkelaar/bouwer groot deel van de mooie Gouden Buurten) is het mogelijk om de 10 kilometer daadwerkelijk als 10 kilometer aan te bieden (en niet als 6 mijl).

Ook van de 10 km Lansingerland Run hebben we een parcoursfilmpje. Die kun je hieronder bekijken.

DE 4 KM VAN LANSINGERLAND

Ben je net begonnen met hardlopen of heb je de loopschoenen met alle goede voornemens van 2019 onlangs weer eens aangetrokken, en loop je graag mee maar liever over een kortere afstand? Dan is deze 4 km loop perfect voor jou. Je loopt een deel door de Groenzoom, pakt de sfeer mee van de Lansingerlandloop en je geniet na afloop van je welverdiende medaille. Dat heb je dan toch maar mooi weer gedaan! Het parcours vind je hieronder.