Wandelaars en power walkers zijn van harte welkom bij de Ruitenburg Lansingerland Walk. Als organisatie omarmen we deze tocht en maken we er een echte happening van waar veel mensen plezier aan beleven. Daar gaan we voor komende 17 februari als we starten om 11.00 uur. We hebben geluisterd naar alle tips en ons oor te luister gelegd bij powerwalkers en wandelaars. Speciaal voor jou zetten we de puntjes op de ‘i’ en regelen we alles prima voor ‘onze’ wandelaars. We willen namelijk maar één ding: dat wandelaars en power walkers een geweldige dag ervaren!

Wat is er nieuw?

Na de flinke upgrade hebben we dit jaar weer wat belangrijke toevoegingen. De Lansingerland Walk organiseren we op zaterdag 17 februari, de Run op de 18e. Dit houdt in dat we ons helemaal kunnen focussen op de wandeltochten en er geen hardlopers tegelijk op het parcours zijn. Ook is het stukken minder druk bij het secretariaat. Hoewel daar sowieso alles soepel zal verlopen, want de nieuwe start- en finishlocatie is bij de sporthallen van Sportpark Hoge Land. Daar hebben we alle ruimte voor iedereen. Check voor je inschrijft nog wel even de bereikbaarheid in verband met het ticket voor de pendeldienst dat je wellicht wil hebben. 

Nieuw dit jaar is ook de keuze uit twee afstanden: 10 of 21 km. Je kan beide afstanden meelopen met of zonder tijdregistratie. De start is om 11.00 uur.

En verder ook nog

Daar zijn we nog steeds trots op: de landelijke primeur die wij vorig jaar hebben ingezet, het wandelen met tijdregistratie. Er is ook een prijsuitreiking voor de snelste power walkers. Verder worden de routes apart uitgepijld, zijn ze voor de liefhebbers in gpx beschikbaar en kun je ook een beschrijving op papier meenemen. Onderweg wandel je langs pleisterplaatsen en indien nodig staat de EHBO voor je klaar.  Maar vind je genieten belangrijker dan een snelle tijd, dan kun je onderweg ook nog gerust een kopje koffie of thee drinken.