Ben je nog jong en wil jij ook meedoen aan de Ruitenburg Lansingerland Run? Dat kan als je meedoet aan de Gro-up Kids Run! Wij hebben een parcours voor je uitgezet met dezelfde start en finish als de grote loop op het Westpolderplein. Enneh, omdat wij het zo stoer vinden dat jij meedoet, krijg je van ons bij de finish ook zo’n mooie grote medaille!

Doe je mee en hangt die medaille straks ook in jouw slaapkamer?

De Gro-up Kids Run is bijna 1.000 meter lang. 

HET IS FANTASTISCH HOEVEEL LOPERTJES ZONDAG EEN PRESTATIE GAAN NEERZETTEN, DAAR ZIJN WE HEEL BLIJ MEE! WE WILLEN ALLES OOK IN GOEDE BANEN LEIDEN, EN DAAROM PASSEN WE DE STARTGROEPEN AAN. LUISTER ZONDAG GOED NAAR DE INSTRUCTIES VAN DE MICROFONIST BIJ DE START.

Wij vinden het fantastisch om al die fanatieke snoetjes en rood aangelopen wangetjes te zien. Het is prima als de papa’s en mama’s met de kleinsten meerennen. Het is mooi om te zien hoe jonge rennertjes vrolijk met hun hand stevig in die van papa of mama rondrennen. Een echt familiefeestje. En komen ze over de finish, dan krijgen de kids een mooie medaille waar ze mee kunnen pronken en een flesje water. Op het Poldermolen- en het Westpolderplein kun je nog een lekker drankje drinken of afkoelen met een lekker ijsje bij Ciocco & Gelati.

Gro-uP Kids Run door de wijk

Voor de jeugdige deelnemers klinkt om 10.00 uur het eerste startschot. Ze rennen over de brug naar de Zilvergracht en daarna via de Gouden Uillaan door de wijk terug over de brug naar de finish in de Westpolderstraat.

Na afloop kun je wat lekkers eten, drinken en pronken met je medaille op het winkelcentrum. En als papa en mama meedoen aan één van de andere afstanden, is het natuurlijk heel leuk als de kinderen de ouders hartstochtelijk aanmoedigen tijdens hun loop.

Inschrijven

Inschrijven voor de KidsRun doe je hier.