Ben je nog jong en wil jij ook meedoen aan de Ruitenburg Lansingerland Run? Dat kan als je meedoet aan de Gro-up Kids Run! Wij hebben een parcours voor je uitgezet met dezelfde start en finish als de grote loop op het Westpolderplein. Enneh, omdat wij het zo stoer vinden dat jij meedoet, krijg je van ons bij de finish ook zo’n mooie grote medaille!

Doe je mee en pronk jij ook trots met die medaille?

Bij de Gro-up Kids Run kun je kiezen uit twee afstanden. 

Wij vinden het fantastisch om al die fanatieke snoetjes en rood aangelopen wangetjes te zien en het  is mooi om te zien hoe jonge rennertjes vrolijk met hun hand stevig in die van papa of mama rondrennen. Een echt familiefeestje. Het is dan ook prima als de papa’s en mama’s ook inschrijven en met de kleinsten meerennen. Na de finish krijgt iedereen een mooie medaille en een flesje water. Op het Westpolderplein kun je nog een lekker drankje drinken of afkoelen met een lekker ijsje bij Ciocco & Gelati.

gro-up Kids Run door de wijk

Voor de jeugdige deelnemers klinkt om 9.30 uur het eerste startschot. Ze rennen over de brug naar de Zilvergracht en na een ronde door de wijk terug over de brug naar de finish in de Westpolderstraat. De tweede groep start als de eerste groep helemaal is gefinisht.

Na afloop kun je wat lekkers eten, drinken en pronken met je medaille op het winkelcentrum. En als papa en mama daarna meedoen aan één van de verre afstanden, is het natuurlijk heel leuk als de kinderen, ouders, opa’s en oma’s hartstochtelijk aanmoedigen tijdens hun loop.

Inschrijven

Jeugd en ouders schrijven hier in voor de gro-up Kids Run.

Parcours gro-up Kids Run 850 mtr.