In verband met de grote belangstelling is de inschrijving voor de Kids Run gesloten. Maar let op: op 14 september organiseren wij een Fun Run in Berkel waar ook weer een hele leuke, gezellige kids run op het programma staat. Zet het vast in je agenda, de inschrijving gaat snel open!

Samen met vriendjes en vriendinnetjes kunnen jongens en meisjes tot en met twaalf jaar meedoen aan dit leuke evenement. Het is helemaal prima als bij de kleinsten de ouders mee rennen. Wij begrijpen dat samen rennen met je papa of mama natuurlijk super tof is voor de kids. Iedereen start tegelijk en na afloop krijgen alle kids een toffe medaille. Iedereen die meedoet is een winnaar, er is geen aparte huldiging.

 

Voor de deelnemers klinkt om 11.00 uur het startschot. Ze rennen over de brug naar de Gouden Uillaan en maken een ronde rechtsom met de klok mee via de Zilvergracht terug over de brug naar de finish. Daar krijgen ze na de run van 630 meter hun welverdiende medaille. De snelle rakkers mogen er nog een extra rondje om door de Gouden Uillaan aan vast plakken. Na twee rondes gaan zij over de brug terug naar het Westpolderplein. Dat is dan 1.000 meter in totaal.

Om 11.15 uur moet iedereen binnen zijn, want om 11.20 uur is de start van de 4 km-loop.

Na afloop kun je wat lekkers eten, drinken en pronken met je medaille op het winkelcentrum. En als papa en mama meedoen aan één van de andere afstanden, is het natuurlijk heel leuk als de kinderen de ouders hartstochtelijk aanmoedigen tijdens hun loop.

Inschrijven

Inschrijven voor de Kids Run kan niet meer, voor de 4 km, 10 km, 21,1 km en 30 km lees je hier.  meer over de daginschrijving.