UPDATE:

De LOXAM Lansingerland Run is uitverkocht. Er zijn geen startbewijzen meer.

Leuk dat je meedoet aan de 2e editie van de Lansingerland Run, de ideale voorbereidingsloop op de Marathon Rotterdam. Via het menu hieronder kun je voorinschrijven. Hoe eerder je inschrijft, hoe meer korting je krijgt. Nieuw dit jaar is het Lansingerland Run Running Shirt. Dat kun je tot en met 30 januari bij je inschrijving bestellen.

Schrijf je uiterlijk 2 februari in, dan staat je voornaam op je startnummer. Schrijf je uiterlijk 9 februari in, dan kun je je startnummer ook vooraf ophalen in Berkel en Rodenrijs.

Bij inschrijving voor de Lansingerland Run kun je op het volgende rekenen:

– Mooie parcoursen

– Gezellige aankomstlocatie met microfonist

– Electronische tijdwaarneming

– Uitslag direct online

– Veilig afgezet parcours

– Mooie custom medaille

– Verzorgingsposten onderweg en na je finish

– Mogelijkheid graveren medaille

– Mogelijkheid massage na afloop

– Gratis foto’s

 

  • Het meenemen van huisdieren (ook niet aangelijnd) en voorwerpen zoals kinderwagens, spandoeken, enzovoort is niet toegestaan
  • Momenteel loopt er een actie voor de BijDeHand KidsRun: de winkeliers van Winkelcentrum Gouden Hart hebben (gratis) startbewijzen voor jonge renners.

 

Inschrijfprijzen
Afstand early bird

t/m 18 dec

t/m 9 feb t/m 13 feb
LOXAM Lansingerland 30 km € 22,50 € 26,00 € 30,00
Halve Marathon € 17,50 € 21,00 € 25,00
Compair 10 km € 14,00 € 15,00 € 17,50
Gouden Hart 4 km € 8,00 € 9,00 € 10,00
BijDeHand Kids Run € 3,00 € 4,00 € 5,00
Wandeltochten 15 & 10 km (t/m 9 jan)

€ 10,00

€ 12,50 € 15,00

Hieronder het inschrijfformulier. Word je niet doorgeleid bij de betaling, gebruik dan deze link. Onder het menu vind je informatie over wijzigen en annuleren van je inschrijving.

Enkele punten uit onze Algemene Voorwaarden m.b.t. je inschrijving

Hieronder vind je een aantal voorwaarden m.b.t. je deelname aan de Lansingerland Run. De volledige voorwaarden vind je op deze site bij privacy policy

Voorinschrijven en tarieven

De voorinschrijving is geopend t/m 13 februari 2020 of zolang het maximum aantal deelnemers niet is bereikt.

Er is een early bird tarief, regulier inschrijftarief en een last minute inschrijftarief, zie hierboven.

Je inschrijving wijzigen of annuleren

Het is mogelijk je inschrijving te wijzigen of te annuleren.

Let op: wijzigen kan vooraf tot 14 februari 2020 om 11.00 uur, of op de dag zelf. Hiervoor gelden verschillende tarieven c.q. regels:

  • Wil je een langere afstand lopen, dan passen wij je inschrijving aan nadat het extra inschrijfgeld is bijgeschreven op onze rekening. De berekening van de bijbetaling gebeurt basis van het geldende inschrijfgeld op de dag dat je de wijziging doorgeeft;
  • Wil je korter lopen, dan kan dat tot en met 16 januari 2020 worden aangepast met restitutie van het verschil in inschrijfgeld. De restitutie wordt berekend op basis van het geldende inschrijfgeld op de dag dat je de wijziging doorgeeft;
  • Wil je je inschrijving annuleren, dan kan dat tot en met 16 januari 2020 met restitutie van het inschrijfgeld onder aftrek van € 3,50 administratiekosten. Na 16 januari 2020 is restitutie niet meer mogelijk.

 

Wijzigen of annuleren doe je door een mail te sturen aan info@wprotterdam.nl. Vermeld in het onderwerp a.u.b. “Wijzigen inschrijving Lansingerland Run.”

Toestemming gebruik beeldmateriaal

Door in te schrijven geef je de organisatie (WPR) toestemming om gemaakt beeldmateriaal te gebruiken in promotionele uitingen van haar evenementen. Lees onze gehele privacy policy onder ‘contact’ in de menubalk.

Eigen risico

Deelname is op eigen risico. De organisatie is niet aansprakelijk voor diefstal of verlies van uw eigendommen op of rond het evenemententerrein. Houd uw spullen goed in de gaten en laat waardevolle spullen niet onbeheerd achter.