Leuk dat je mee wil doen aan de LOXAM Lansingerland Run Summer Edition. In het menu hieronder kun je je inschrijven. Lukt het niet via dit menu of gaat de betaling niet goed, klik dan op deze link.

Vanwege de voorwaarden die gelden vanwege COVID-19 is er géén daginschrijving en kunnen er maximaal 1.000 lopers meedoen. Je kunt inschrijven voor:

10 km     € 19,50
5 km     € 15,00

Bij je inschrijving voor de LOXAM Lansingerland Run Summer Edition is het volgende inbegrepen:

– Mooie parcoursen

– Electronische tijdwaarneming

– Uitslag direct online

– Afgezet parcours

– Coole medaille

– Verzorgingspost onderweg (10 km) en na je finish

– Gratis foto’s

 

 

Enkele punten uit onze Algemene Voorwaarden m.b.t. je inschrijving

Hieronder vind je een aantal voorwaarden m.b.t. je deelname aan de Lansingerland Run Summer Edition. De volledige voorwaarden vind je op site deze onder ‘contact’.

Voorinschrijven en tarieven

De voorinschrijving is geopend t/m 14 augustus 2020 of tot het moment dat het maximum aantal deelnemers wordt bereikt.

Er is slechts één inschrijftarief per afstand, zie hierboven.

Je inschrijving wijzigen of annuleren

Het is tot 12 augustus mogelijk je inschrijving te wijzigen, annuleren is niet mogelijk. Stuur uiterlijk 12 augustus 2020 een e-mail aan info@wprotterdam.nl. Restitutie van inschrijfgeld vindt niet plaats, wil je 10 km in plaats van 5 km lopen, dan moet het verschil in inschrijfgeld worden bijbetaald. Je inschrijving passen wij aan nadat het extra inschrijfgeld (tijdig) is bijgeschreven op onze rekening. Er is geen restitutie van inschrijfgeld bij wijziging van 10 naar 5 km.

Toestemming gebruik beeldmateriaal

Door in te schrijven geef je de organisatie (WPR) toestemming om gemaakt beeldmateriaal te gebruiken in promotionele uitingen van haar evenementen. Lees onze gehele privacy policy onder ‘contact’ in de menubalk.

Eigen risico

Deelname is op eigen risico. De organisatie is niet aansprakelijk voor diefstal of verlies van uw eigendommen op of rond het evenemententerrein. Houd uw spullen goed in de gaten en laat waardevolle spullen niet onbeheerd achter.