Leuk dat je meedoet aan de Lansingerland Land Run Summer Edition. In het menu hieronder kun je je inschrijven. Lukt het niet om via dit menu in te schrijven of te betalen, klik dan op deze link. Onder het menu vind je verdere info.

Vanwege de voorwaarden die gelden vanwege COVID-19 is er alleen voorinschrijving en géén daginschrijving.
Je kunt inschrijven voor de:

  • LOXAM 10 km Ochtend (start tussen 10:00 en 13:30)     € 19,50
  • LOXAM 10 km Middag (start tussen 13:30 en 16:30)       € 19,50
  • LOXAM   5 km Ochtend (start tussen 10:00 en 13:30)     € 15,00
  • LOXAM   5 km Middag (start tussen 13:30 en 16:30)       € 15,00

Er kunnen maximaal 1.170 mensen meedoen. De startlijst wordt opgesteld op basis van de inschrijflijst. Als je in dezelfde tijdsperiode van de loopmaatje wil starten, schrijf dan tegelijk in.

Bij je inschrijving voor de Lansingerland Run Summer Edition is het volgende inbegrepen:

– Mooie parcoursen

– Electronische tijdwaarneming

– Uitslag direct online

– Afgezet parcours

– Coole medaille

– Verzorgingspost onderweg (10 km) en na je finish

– Gratis foto’s

 

 

Enkele punten uit onze Algemene Voorwaarden m.b.t. je inschrijving

Hieronder vind je een aantal voorwaarden m.b.t. je deelname aan de Lansingerland Run Summer Edition. De volledige voorwaarden vind je op site deze onder ‘contact’.

  • Voorinschrijven en tarieven

De voorinschrijving is geopend t/m 15 augustus 2020 of tot het moment dat het maximum aantal deelnemers wordt bereikt.

Er is slechts één inschrijftarief per afstand, zie hierboven.

  • Je inschrijving wijzigen of annuleren

Het is tot 5 augustus mogelijk je inschrijving te wijzigen, annuleren is niet mogelijk.

Let op: Wijzigen kan tot en met 7 augustus 2020 door het sturen van een e-mail aan info@wprotterdam.nl. Restitutie van inschrijfgeld vindt niet plaats, wil je 10 km in plaats van 5 km lopen, dan moet het verschil in inschrijfgeld worden bijbetaald. Je inschrijving passen wij aan nadat het extra inschrijfgeld is bijgeschreven op onze rekening.

  • Afgelasting

Er zijn afgelopen maanden heel veel evenementen geannuleerd, ook van WPR. Dat willen we niet, maar het was niet anders. De resterende tijd tot de Summer Edition van de LOXAM Lansingerland Run is kort, en we verwachten dan ook dat het doorgaat. Maar zoals we hebben ervaren, je weet het nooit en ook wij kunnen het niet geranderen. Mocht het zo zijn dat onverhoopt het evenement door plotselinge maatregelen toch niet door kan gaan, dan zullen wij alle deelnemers het inschrijfgeld minus € 0,50 voor gemaakte kosten terugstorten.

  • Toestemming gebruik beeldmateriaal

Door in te schrijven geef je de organisatie (WPR) toestemming om gemaakt beeldmateriaal te gebruiken in promotionele uitingen van haar evenementen. Lees onze gehele privacy policy onder ‘contact’ in de menubalk.

  • Eigen risico

Deelname is op eigen risico. De organisatie is niet aansprakelijk voor diefstal of verlies van uw eigendommen op of rond het evenemententerrein. Houd uw spullen goed in de gaten en laat waardevolle spullen niet onbeheerd achter.