Hieronder vind je info voor het bereiken van het evenement met de

  • auto
  • fiets
  • bus
  • metro

In verband met COVID-19 is er geen wedstrijdsecretariaat om je startnummer af te halen en geen daginschrijving. De startnummers worden op de dag zelf uitgereikt. Hoe dit in zijn werk gaat, lees je in de deelnemersinfo die je krijgt toegestuurd.

In verband met COVID-19 is het start-/finishgebied afgezet. Er kan geen publiek komen, en als deelnemer word je pas 15 minuten voor je starttijd tot het start-finishgebied toegelaten. Meer hierover lees je bij deelnemersinfo die je krijgt toegestuurd.

De locatie van de LLR Summer Edition is het makkelijkst te bereiken lopend of met de fiets. Met de auto parkeer je bij Sportpark Het Hoge Land. Ben je afhankelijk van het OV, dan zijn de bushaltes het dichtst in de buurt (850 mtr.). Je kunt de bus nemen op metro Westpolder en Pijnacker Zuid. Lopend is het ver vanaf de metrostations.

 

MET DE AUTO

Parkeer op Sportpark Het Hoge Land. Dit is het parkeerterrein van diverse sportverenigingen en van Charlie’s Eetcafé. Kleed je om bij je auto, er is geen kleedgelegenheid. Gebruik het loopje naar de start (ruim een km) als warming up.

Let op: Parkeer NIET op de Meerweg, dat is ten strengste verboden in verband met doorgang voor calamiteitendiensten zoals brandweer, ziekenwagen en politiewagen. Je auto wordt weggesleept.

Let op: kom je aanrijden uit Noordelijke richting, houd er dan rekening mee dat de Kleihoogt na de Middelweg is afgesloten. Rijd over de Middelweg – Noordersingel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FIETS

Je kunt je fiets stallen op het terrein bij Meerweg 48. Het is niet bewaakt, zorg voor een goed slot. De fietsenstalling is 100 meter van het start/finish-gebied.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BUS (174)

Met de bus neem je lijn 174 vanuit Rotterdam CS of Delft CS.

Vanuit Rotterdam: ga naar metrohalte Westpolder en neem daar bus 174. Stap uit bij halte Planetenweg – 850 mtr. lopen via Oostmeerlaan

Vanuit Delft: ga naar halte Sint Petrus (op de Noordeindseweg) – 900 mtr. lopen via Naardermeerstraat

 

METRO

Kom je met de metro, ga dan naar halte Pijnacker Zuid of halte Berkel Westpolder. Je kunt op beide stations bus 174 nemen. Lopend is het best ver. Pijnacker Zuid is dan het dichtst bij, daarvandaan is het 2,7 km. lopen.

 

Hieronder kun je je route met het OV bepalen. Toets in als bestemming ‘Kleihoogt 1, Berkel en Rodenrijs”.