BEREIKBAARHEID NIEUWE LOCATIE

Kom met het OV!

De start- en finish met het wedstrijdsecretariaat en andere faciliteiten zijn op Sportpark Het Hoge Land in Berkel en Rodenrijs. Daar is geen parkeergelegenheid tijdens het evenement. Het is ruim 2 km van metro Westpolder vandaan. Net als voorgaande jaren zorgen we er voor dat het toch ideaal is om met de metro te komen. Je kunt tegelijk met je inschrijving een ticket boeken voor de pendelbussen die we ruimschoots inzetten.

Kom je uit Berkel en Rodenrijs, kom dan lopend of op de fiets. Die kan je makkelijk kwijt op Het Hoge Land. Kom je wat verder weg, kom dan met hetzelfde gemak als voorgaande jaren met het openbaar vervoer. 

PENDELBUSSEN

Wij zorgen voor een goed bezette pendeldienst van en naar metrostation Westpolder, zodat je makkelijk vanaf het openbaar vervoer in een paar minuten op de evenementlocatie bent. Bij het inschrijven kan je een ticket voor de pendelbus aanschaffen. Doe dit vooraf! Het is € 2,50 goedkoper dan op de dag zelf én je kunt op de dag zelf zonder oponthoud in de bus stappen. Dus kom nog steeds gerust met het openbaar vervoer. Het metrostation is makkelijk met de auto bereikbaar en je kunt er gratis parkeren. Ook kan je met de bus van buiten Berkel op het metrostation komen.

OPENBAAR VERVOER

Deelnemers die met openbaar vervoer komen, reizen naar Metrostation Westpolder. Daar vertrekken af en aan pendelbussen voor de Lansingerland Run, je hoeft niet lang te wachten als je een ticket hebt besteld. 

KAARTJE KOPEN voor het OV

Op elk metrostation staat een kaartverkoopautomaat. Daar zijn losse kaartjes te koop die 2 uur geldig zijn (€4,-). Iemand die al een OV-chipkaart heeft kan uiteraard gewoon in- en uitchecken bij de toegangspoortjes. Wel zorgen voor voldoende saldo. Eventueel ‘opladen’ van saldo kan ook op elk metrostation.

9292ov

Reizen met de metro

Wil je meer weten over het reizen met de metro, bijvoorbeeld over de reisplanner of de producten en tarieven, kijk dan op de site van de RET.

 

MET DE AUTO

Kom je met de auto, plan ook dan om het laatste stuk van je route met de pendelbus te komen. Tik niet het adres van het wedstrijdsecretariaat in je routeplanner maar het adres van metro Westpolder. Het wedsec is niet met de auto bereikbaar. Je kunt gratis parkeren bij metrostation Westpolder of op de Archimedesstraat/Edisonstraat. Kijk voor info over de pendelbus hierboven.