We zijn druk bezig om ook van de 4e editie van de Ruitenburg Lansingerland Run een feestje te maken. De belangstelling is wederom geweldig. Het evenement is bijna uitverkocht en heeft weer meer deelnemers dan ooit. Lees hieronder de deelnemersinformatie, vooral m.b.t. de bereikbaarheid!

DE ALLERBELANGRIJKSTE BOODSCHAP: PAK DE METRO of DE FIETS

Op deze pagina lees je meer over bereikbaarheid, programma, startnummer, kleedruimte, toiletten, na afloop, voor je supporters, wijzigingen inschrijving, parcoursen, verzorgingsposten, huldiging en prijzen en verslag van het evenement.

BEREIKBAARHEID – PAK DE METRO OF DE FIETS

Parkeren in de directe omgeving is niet mogelijk (ook niet in de P-garage van metro Westpolder). De start/finish locatie is echter direct naast metrostation Westpolder. De aanliggende metrostations zijn makkelijk met de auto bereikbaar en je kunt er gratis parkeren. Kom dus met het openbaar vervoer of de fiets. Er is een fietsenstalling naast het metrostation en je kunt je fiets kwijt rondom De Klipper (wedstrijdsecretariaat).

Kom je met de auto, parkeer dan op een van de P-plaatsen bij de metrostations in de buurt en neem voor het laatste stukje de metro. Lees hier meer daarover.

PROGRAMMA

Voor het programma klik je hier. Het secretariaat is vanaf 9.00 uur open.

STARTNUMMER OPHALEN & PER POST en SHIRTS
Heb jij bij je inschrijving het ‘startnummer versturen per post’ bijbesteld? Jouw startnummer wordt dan verstuurd per post. Het startnummer wordt uiterlijk vrijdag 17 februari bezorgd.

Heb jij niet voor deze optie gekozen? Jouw startnummer ligt dan op zondag 19 februari vanaf 08:45 uur klaar bij het wedstrijdsecretariaat (Gymzaal Westpolder 2). Je ontvangt hier een paar dagen voor het evenement een aparte mail over. Let op: je kunt hier niet met de auto komen! Pak de metro.

Heb je een shirt besteld, dan kun je dat ook op 19 februari ophalen bij het wedsec.

OMKLEDEN & TASSENAFGIFTE
Helaas zijn er geen kleedruimtes aanwezig. Je kunt wel je spullen achterlaten bij de tassenafgifte in de Gymzaal Westpolder 2 aan de Gouden Uillaan. Dit is een bewaakte tassenafgifte, de kosten hiervoor zijn € 3,- per tas.

TOILETTEN
Er zijn toiletten en losse toiletunits bij de gymzaal en op het westpolderplein bij de start/finish staan toiletunits. Er is geen toiletmogelijkheid bij de ondernemers op het winkelcentrum.

TOILETTEN ONDERWEG
Er is een toilet op de route bij het 5 en 14 km punt (verzorgingspost Kleihoogt) en op km 25,5 op de Ackersdijkseweg.

NA AFLOOP (en voor je supporters)
Als je moe maar voldaan op Westpolder finisht, kun je genieten van een lekker drankje en diverse hapjes. Er zijn twee horecapleinen. De winkeliers van Het Gouden Hart hebben de lekkerste dingen bereid waarmee jij jezelf kunt belonen. De Jumbo heeft appelflappen in de aanbieding, er is verse sushi, lekker ijs en chocola en voor de liefhebber een lekker broodje dönner of een snack.

Je supporters kunnen gerust mee komen. Terwijl jij je kilometers maakt, kunnen ze bij een gezellig muziekje op de terrassen van al dit lekkers genieten. En ook nog snel even boodschappen doen bij de grote Jumbo (en een bos bloemen kopen voor jou bij Bloemenhart).

WIJZIGINGEN

De wijzigingen die we binnenkrijgen verwerken we zo snel mogelijk. Het kan zijn dat je nog mail ontvangt terwijl je door hebt gegeven dat iemand anders op je startnummer start. Stuur dan deze mail voor de zekerheid even door aan degene die jouw startnummer heeft. Alle wijzigingen worden doorgevoerd, maar dan is die van jou nog niet gedaan. Het blijft mensenwerk en er zitten maar 24 uur in één dag.

PARCOURSEN EN VERZORGINGSPOSTEN
De parcoursen vind je elders op deze site. Elke circa 5 km is er een verzorgingspost met water. Op het 25 km punt zijn ook sportdrank en bananen.

Het is druk op het punt waar de 10 km aansluit bij de 30/21 km, en er is een smalle brug. Geef elkaar daar de ruimte a.u.b. SNELLE LOPERS LINKS, LANGZAMERE LOPERS RECHTS op het pad.

Alle deelnemers krijgen na de finish een medaille, een flesje water en een banaan.

HULDIGING EN PRIJZEN
Alle kinderen die meedoen aan de Kids Run krijgen een welverdiende medaille. Er is geen prijsuitreiking nummers 1, 2 en 3.

De nrs. 1, 2, 3 van de power walk en van alle hardloopafstanden worden gehuldigd.

5 km Dames en Heren 1, 2, 3 (na afloop)
10 km Dames en Heren 1, 2, 3 (na afloop)
HM Dames en Heren 1, 2, 3 (na afloop)
30 km Dames en Heren 1, 2, 3 (na afloop)
11 km Walk 1, 2, 3 (na afloop)

Er zijn geen geldprijzen.

VERSLAG
De uitslag en foto’s worden zo snel mogelijk geplaatst na afloop van de loop. Houdt onze facebook evenement-pagina, die van de Ruitenburg Lansingerland Run en de website in de gaten!

We hopen dat we je met deze informatie goed hebben geïnformeerd. We wensen je alvast veel succes en plezier. Geniet van jouw race!

Sportieve groet,
Team Lansingerland Run