Ben je nog jong en wil jij ook wel eens meedoen aan zo’n leuke hardloopwedstrijd? Dat kan als je meedoet aan de gro-up Kids Run! Wij hebben een parcours voor je uitgezet met dezelfde start en finish als de grote loop. Enneh, omdat wij het zo stoer vinden dat jij meedoet, krijg je van ons bij de finish ook zo’n mooie grote medaille!

Doe je mee en pronk jij ook trots met die medaille?

Bij de gro-up Kids Run kun je kiezen uit twee afstanden:

  • 850 meter (eerste startgroep)
  • 1.700 meter (tweede startgroep) 

Wij vinden het fantastisch om al die fanatieke snoetjes en rood aangelopen wangetjes te zien en het  is mooi om te zien hoe jonge rennertjes vrolijk met hun hand stevig in die van papa of mama rondrennen. Een echt familiefeestje. Daarom kunnen papa’s en mama’s ook inschrijven en met de kinderen meerennen. Na de finish staan de teams van gro-up en Picnic voor je klaar en krijgt iedereen een mooie medaille, een flesje water, fruit en gezonde snacks. 

gro-up Kids Run

Voor de jeugdige deelnemers klinkt om 12.30 uur het eerste startschot bij de Oostmeerhal. Kids en ouders rennen naar de Oudelandselaan, gaan daar rechtsaf het fietspad op en via het Westerscheldepad terug naar de finish bij de Oostmeerhal. De tweede groep start als de eerste groep helemaal is gefinisht. Deze groep loopt de ronde twee keer.

Na afloop kun je nog een lekker drankje drinken bij Charly’s, nog even plezier hebben op het Picnic springkussen en met het Picnic ballenspel. En als papa of mama nog meedoet aan één van de verder afstanden, is het natuurlijk heel leuk als de kinderen, ouders, opa’s en oma’s hartstochtelijk aanmoedigen tijdens hun loop.